wtorek, 14 października 2014

Potrawy, napoje


\
Dwa pieczone dziki
Cena: 1000 kr

Ryba pieczona
Cena: 10 kr

Rosół z makaronem
Cena: 1 kr

Kotlet schabowy z ziemniakami i bukietem surówek
Cena: 5 kr

Szaszłyki
Cena: 10 kr

Roladki z szynki nadziewane sałatką warzywną
Cena: 5 kra

Muszelki nadziewane sałatką jeżynową
Cena:5 kr( talerz)

Kaczka faszerowana morelą i orzeszkami pistacjowymi
Cena: 20 kr

Pieczona kaczka z karmelizowaną dymką
Cena: 30 kr

Pieczony kurczak z warzywami
Cena: 30 kr
 
Pieczony indyk z dodatkami
Cena: 30 kr

Pieczony kurczak
Cena: 50 kr

Pieczona gęś
Cena: 100 kr

Czekoladowa fontanna z dodatkami do maczania w czekoladzie
Cena: 100 kr

Wiejski stół
Cena: 100 kr

Placki ziemniaczane z sosem grzybowym
Cena: 10 kr

Pancakes czekoladowy z bitą śmietaną, truskawkami i sosem czekoladowym
Cena: 10 kr

Pancakes czekoladowy z bitą śmietaną, truskawkami
Cena: 5 kr

Schab faszerowany pieczarkami w szynce
Cena: 50 kr

Mus czekoladowy
Cena: 10 kr

Ciasto angielskie z musem malinowym
Cena: 50 kr

Krokiety
Cena: 20 kr

Makaron z sosem pesto
Cena: 10 kr

Makaron z kurczakiem
Cena: 10 kr

Lasagne
Cena: 10 kr

Spaghetti bolognese
Cena: 5 kr

Śledzie po cygańsku
Cena: 2 kr

Creme  brulee
Cena: 5 kr

Szyszki
Cena: 1 kr

Kompot
Cena: 10 kr


Ajerkoniakowiec wg. Ewy Wachowicz - 0 
Ajerkoniakowiec
Cena: 5 kr

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz